RSS

Calvin Klein klockor- oemotståndligt vackra och eleganta

10 Maj

CK, Calvin Klein klockor är ett prestigefyllt varumärke som lanserar två klockkollektioner varje år. CK klockor är en av de mest önskvärda, trendiga och prisvärda klockor med schweiziskt urverk. Calvin Klein är en symbol för modern, sexig och samtida mode där varumärkets produktportfölj förutom klockor omfattar kläder, väskor, glasögon, parfymer och underkläder.

1997 slog Calvin Klein och Swatch Group samman sina formidabla talanger och det var då Calvin Klein klockor kom till.

Historien om Calvin Klein är verkligen fascinerande, och det är ett av många exempel på en person som börjar med absolut ingenting och bygger upp en imponerande imperium med hjälp av hårt arbete, engagemang och talang. Calvin Klein visste, vid en mycket tidig ålder, att han ville bli modedesigner. Den ambitiösa Klein beslöt snabbt att lansera sitt eget modeföretag. En barndomsvän Barry Schwartz, lånade honom 100,000 SEK som startkapital och 1968 grundades varumärket.

En ledande befattningshavare från Bonwit Teller, ett enormt populär varuhus på den tiden, snubblade en eftermiddag, av en ren slump, in i Kleins Showroom. Istället för att göra en snabb exit tog verkställande en närmare titt på det som erbjöds. Han blev genast imponerad av vad han såg och bjöd Klein att komma på ett besök för att visa sin design. Det besöket resulterade i en halv miljon kronor värd beställning från Bonwit Teller.

Plötsligt hade hans enmansföretag lyckats över en natt. Det första året gjorde företaget, som då endast fokuserade på dammode, en häpnadsveckande stor vinst. Framgången fortsatte genom åren med oförminskad styrka.

Calvin Klein började producera herrkläder 1978 och då kom även den första doften. Följande år fick Calvin Kleins jeans ännu mer exponering, framför allt på grund av de kittlande annonserna som användes för att främja dessa. 1980-talet var, utan tvekan, glansdagar för Calvin Klein. Detta decennium kom märkets första klockor ut och även den populära doften, Obsession. Det verkade som om Calvin Klein inte kunde stoppas; oavsett om man sökte ett par sexiga jeans eller en snygg klocka, var Calvin Klein det självklara valet.

Däremot var början av nittiotalet inte särskilt gynnsamt för Calvin Klein då företaget drabbades av en minskad försäljning. Lyckligtvis vände saker i slutet av 90-talet till det bättre och Calvin Klein fick uppsving i popularitet. Sedan 2000 ligger Calvin Klein på en stadig toppnivå i popularitet; där Calvin Klein klockor är bland deras mest populära produkterna.

Calvin Klein klockor visar uppfinningsrikedom, förstklassigt hantverk, elegant utseende och har bidragit till varumärkets framgång sedan starten. Calvin Klein klockor har en stil som passar de flesta. Alla klockor från Calvin Klein kollektion är gjorda av mycket hög kvalitet och är pålitliga. Köp din Calvin Klein klocka hos KöpKlocka.se! Alltid fri frakt och 30-dagars ångerrätt.

Calvin Klein damklockor

Calvin Klein damklockor

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 10 maj, 2014 i Damklockor

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: