RSS

Scuderia Ferrari klockkollektion

07 Jun

Det legendariska bilföretaget, Ferrari, har nu börjat erbjuda mer än lyxbilar och högpresterande tävlingsbilar. Hos KopKlocka.se hittar du ett brett sortiment av de eftertraktade Scuderia Ferrari kronografklockorna.  Dessa oemotståndligt eleganta och snygga racinginspirerade klockorna är gjorda av ett högkvalitativt material.

ferrari

 

 

 

 

 

 

När du betraktar dessa vackra klockor, kommer du att se att i likhet med Ferraribilar har samma stora engagemang för elegans och passion även lagts på klockor. Klockorna är gjorda med stor precision så att dessa alltid ska visa exakt tid. Det är inte bara den världsberömda Ferrariemblemet som har gjort att klockan blivit så pass populär utan också att klockan är gjord med samma höga kvalitet och grundliga hantverk som folk har också förväntat sig från Ferrari.

 

scuderia

 

 

 

 

 

 

1929 startade Enzo Ferrari det egna racingstallet Scuderia Ferrari och det var inte förrän 20 år senare som företaget började tillverka sportvagnsbilar. Scuderia Ferrari är fortfarande en del av Formel 1 och har blivit den äldsta tävlingsteam som håller igång i Grand Prix. Scuderia Ferrari teamet har haft några stora framgångar, och dessa klockor är framtagna för att hylla Ferraris framgång och ge chansen för alla människor att äga en Ferrari klocka.  Scuderia Ferrari kronografklocka är konstruerad med en kolfiber urtavla och schweizisk kronograf. Ferraris berömda stegrande häst krönt på baksidan av klockan och det berömda Ferrariemblemet på klockans framsida, utgör tillsammans en anmärkningsvärd sammanställning av kvalitet, elegans och stil.

 

scuderia-ferrari

 

 

 

 

 

 

Scuderia Ferrari kronografklocka har en läderrem och en unik satin-klar beläggning på det rostfria stålet. Den stora precisionen som har lagts på klockornas detaljer är vad som verkligen skiljer dessa från andra klockor och placerar klockorna i samma kategori som de berömda Ferrari superbilarna. Hos KopKlocka.se hittar du flera olika Ferrari klockor och alla dessa är utformade med samma höga kvalitetsstandard och precision som förväntas från Ferrari. Var och en av dessa klockor har sin egen unika stil, och du kan välja den som passar bäst ihop med din personliga stil. Utsmyckad med en stegrande häst och Ferrariemblem, erbjuder alla dessa klockor en touch av elegans och stil. De associationer som folk får när de tänker på Ferrari är prestanda och lyx och tillverkarna hade samma perfektion i åtanke när de tog fram Scuderia Ferrari klockkollektion.

 

scuderia-ferrari-mens-

 

 

 

 

 

 

Ferrari har blivit mer än bara en symbol för fina, lyxiga bilar. Ferrari är en symbol för dröm livsstilen. Många människor drömmer om att äga en av de magnifika superbilarna och på så sätt bli bilföretagets entusiaster. Scuderia Ferrari klockorna har gett människorna möjlighet att börja leva det liv NU. När du får din klocka, kommer du med egna ögon att kunna se hur mycket tid, precision och kvalitet som går in varje produkt som Ferrari distribuerar. För bara några år sedan kostade en Ferrari klocka en förmögenhet. Nu har dessa klockor blivit så pass prisvärda att de flesta människor kan äga en utan att spräcka sin budget. Kika in hos KopKlocka.se och hitta din nya favorit bland alla fina Scuderia Ferrari klockor och en sådan kommer att göra din klocksamling komplett.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 7 juni, 2013 i KopKlocka.se

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: